Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Molunat

Molunat je malo ribarsko naselje na samom jugu hrvatske Jadranske obale. Da vam slika bude malo jasnija, naselje je udaljeno 40 km od Dubrovnika i 20 km od Cavtata i lokalne zračne luke. Prijevoz u Molunatu je vrlo dobro organiziran i autobusna linija prolazi kroz naselje nekoliko puta dnevno.

Nema hotela u Molunatu. Međutim, privatni smještaj u Molunatu je vrlo čest i zbog toga vam na raspolaganju stoji mnogo vila za odmor u Molunatu. Ako rezervirate vilu za odmor u zadnji tren i to vam ne pođe za rukom, budite sigurni da ćete moći pronaći apartman ili barem sobu u Molunatu. Za sve vas koji volite pustolovinu, ne brinite jer vam je na raspolaganju i autokamp u Molunatu.

Stanovnici Molunata su poprilično gostoljubivi i obično pokupe turiste koji prolaze kroz naselje nagovarajući ih da ostanu malo duže nego što su planirali. Njihove tehnike uvjeravanja temelje se na gurmanskim specijalitetima Molunata na koje se jako oslanjaju čak i dubrovački kuhari. Nema tako mnogo restorana u Molunatu. Međutim, restorani uz Molunatu koji poslužuju mještane i turiste jako se dobro brinu o svojim gostima. Riba se lovi samo nekoliko metara od restorana u Molunatu tako da svježina hrane nikada nije upitna. Postoji također i nekoliko barova u Molunatu, poštanski ured i trgovina sa svježim proizvodima. Stoga, vaše će osnovne potrebe zasigurno biti zadovoljene u Molunatu.

Dvije su činjenice koje čine Molunat posebnim. Na primjer, loše vrijeme u Molunatu gotovo da i ne postoji jer je mjesto građeno na način da se obitelji mogu skriti tijekom jakih oluja. Priroda u Molunatu je potpuno netaknuta, a s vremenom je postala vrlo plodno tlo idealno za uzgoj biljaka koje su se poslije koristile kao biljni lijekovi.

Plaže u Molunatu su većinom pješčane, a to je idealno za obitelji s djecom. Zabava u Molunatu je slična kao i u ostatku malih mjesta u blizini Dubrovnika, a uključuje plivanje, sunčanje i ronjenje koje je najčešća aktivnost zbog raznolikosti podvodnog svijeta.

 

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba