Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Lopud

Lopud je jedan od onih otoka sa bogatim sadržajima. No, u isto vrijeme možete dobiti i popriličan udio mira i tišine. Ipak, koliko god se zabavljali, Lopud će biti nježan prema vašem džepu, a to je još uvijek jedna od najvažnijih stvari kad se planira odmor.

Smještaj na Lopudu daleko je od oskudnog. Sastoji se od 3 hotela i privatnih vila. Međutim, ako naiđete na prepun hotel ili vilu koja je rezervirana tijekom ljeta, pogledajte privatni smještaj na Lopudu koji je neodoljiv.

Što se tiče hotelskog smještaja na Lopudu, pogledajte hotel Villa Vilina, hotel Glavović i hotel Lafodia. Hotel Villa Vilina na Lopudu posjeduje obitelj, a to znači da su gostoprimstvo i usluga jako personalizirani. Baš ovaj hotel na Lopudu je potpuno renoviran i obnovljen najnovijim tehnologijama.

Hotel Glavović je idealan za obiteljske odmore na Lopudu. Odmah do njega se nalazi botanički vrt, lokalni muzej i dvije crkve. Međutim, još je mnogo crkava na Lopudu, točnije 36 i sve su ih većinom izgradili franjevci. Hotel Glavović na Lopudu ujedno je i najveći hotel tamo. Ima 196 soba i sadržajno je vrlo bogat. Tu je također i jedan od najboljih restorana na Lopudu, bazen, frizerski salon, čuvar djece… Stolni tenis i glazbene večeri su obveza ako odsjedate u hotelu Glavović na Lopudu.

Što se tiče privatnog smještaja na Lopudu, pronaći ćete dosta obnovljenih rezidencija i vila na Lopudu koje će vam svakodnevno pružiti dobrodošlicu. Zabava na Lopudu se sastoji od glazbenih večeri u noćnom klubu hotela, plivanja, odbojke, igrališta za djecu i stolnog tenisa.

Plaže na Lopudu su doslovno prosute po otoku. Postoji potpuno pješčana plaža duga 1,2 km. Svidjet će se vašoj djeci ali i vama. Zabava na Lopudu je također dostupna u obliku iznajmljivanja bicikli, daski za surfanje i veslanje. Što se tiče hrane na Lopudu, nemate se o čemu brinuti. Mještani će vas zadiviti gulašom od jegulje i žabe, kamenicama, varivom od kupusa i poznatim slasticama kao desert od kuhane dinje, mantala i arancina.

 

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba