Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Brna

Brna je i zaljev i naselje na južnoj obali otoka Korčule, 20 km jugoistočno od Vele Luke. Zaljev Brna je podijeljen na dva dijela poluotokom Mali Zaglav. Prijevoz u Brni omogućen je trajektima koji spajaju Brna sa ostalim Jadranskim otocima i gradovima duž Jadranske obale.

Vina u Brni su vrhunska s obzirom da je cijelo područje poznato po vinogradima i cijenjenim vrstama ovog iznimnog pića. Brna je nekada bila luka sa samo jednom svrhom: izvozila je vina u razne luke diljem Mediterana. Međutim, u posljednje vrijeme u Brni cvjeta turizam.

Zabava u Brni počinje u susjednom zaljevu zvanom Istruga. Stoga, ako se planirate zabaviti u Brni, jamčimo vam aktivan odmor proveden na dva teniska terena, terenu za boće (autohtoni sport u kojem dvije kvalitete odlučuju kako daleko ćete stići u natjecanju – preciznost i strpljenje). Postoji također i stolni tenis, ali on je zatrpan rezervacijama kroz godinu. Zbog nekog razloga ljudi zaista uživaju u stolnom tenisu u Brni.

Restorani u Brni nude vrhunske specijalitete od morskih plodova i izvrsne vrste vina. Vina su toliko dobra da gotovo nijedno vjenčanje u Hrvatskoj ne može proći bez poznatog vina Grk s Korčule. Smještaj u Brni je izvrstan i stanovnici zaista daju sve od sebe kako bi vam pružili divan odmor. Privatni apartmani i vile za odmor u Brni su moderno opremljeni i pružaju udobnost čak i najzahtjevnijima. Ako sve drugo propadne i ne uspijete tu provesti nekoliko tjedana, iznajmite sobu i zadržite se barem dvije noći. Nećete požaliti.

Mnogo je plaža u Brni, pa tako nećete biti razočarani gdje god vas odvedu šumske staze. Na jednu plažu u Brni biste trebali obratiti posebnu pozornost, a to je poznata pješčana plaža koja navodno ima ljekovita svojstva zbog blata i njegovih terapeutskog učinka.

Početkom 70-ih godina počele su se graditi prve vikendice u Brni kao mala utočišta za ljude s Korčule iako je vrlo teško da ćete htjeti pobjeći sa Korčule. U stoljećima koja su uslijedila, Brna se razvila u malu turističku destinaciju sa stanovima i apartmanima dostupnima za iznajmljivanje nadolazećim turistima.

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba